7 Temmuz 2017 Cuma

Bayraklı Temizlik Şirketi Fiyatları

Bayraklı Temizlik Şirketi Fiyatları

Ev Ve Ofis Temizliklerinde Bayraklı Temizlik Hizmetlerini Tercih Etmelisiniz. Çünkü; 

●Bayraklı Temizlik Şirketi güvenilir, ssk lı, yıllardır temizlik hizmeti vermiş deneyimli bir ekibe sahiptir..

●Bayraklı Temizlik Şirketi temizlik hizmetinde kullandığı tüm temizlik ürünleri Sağlık Bakanlığı onaylıdir. 

●Bayraklı Temizlik Firmaları sadece ev temizliğinde değil, dükkan temizliği , otel temizliği , Villa, İnşaat sonrası temizliği, tadilatli mekanlarinizin temizliği, su baskını temizliği, yangın sonrası temizliği, dış cephe cam temizliği, fabrika temizliği dahil tüm temizlik beklentilerinizi karşılıyor. 

●Bayraklı Temizlik Hizmetleri %100 memnuniyet garantisi veriyor. Geri dönüşümsüz kusursuz temizlik sağlıyor. 


●Bayraklı Temizlik Firmaları günlük gündelik rutin ev ve ofis temizlikleriniz için gündelikçi yardimci bayan temizlik personelleri temini yapıyor. 


Bayraklı Temizlik Şirketi. ev temizliği ile birlikte koltuklarınizi %50 indirimle yıkıyor.
Bir temizlik şirketinden beklediğiniz ne varsa Bayraklı temizlik şirketlerinde fazlası var...
Bayraklida oturuyor ve bizi tercih etmek isterseniz önceden randevu almayi unutmayınız. İlginize teşekkür eder sağlıklı tertemiz günler dileriz. . . 


0232 362 01 00 / 0544 544 18 04



Bayraklı Temizlik Hizmetleri, Bayraklı da ev temizliği yaptırmak isteyen müşterilerine koltuk yıkama işlemini % 20 indirimle gerceklestiriyor. Detaylı tüm temizliginiz gerçekleşirken evinizin her köşesi hijyenik olsun isterseniz bu fırsatı kaçırmayın. Bayraklı temizlik firması sadece ev temizliği değil ofis dükkan temizliği, işyeri temizliği, tadilat temizliği, İnşaat sonrası temizliği, komple bina temizliği, Fabrika temizliği, residence temizliği, cephe temizliği, komple bina temizliği, su baskını su çekimi işlemi, yangın sonrası temizliği de yapmaktadır. Bayraklı da gündelikçi yardimci bayan temizlik elemanı istiyorsanız Bayraklı temizlik şirketi güvencesiyle temini ni yapıyoruz. Bayraklı Ev Temizlik Hizmetleri olarak yüksek ilginize teşekkür ederiz



Bayraklı Temizlik Şirketi ev temizliklerinizde büyük temizlik indirimi ile fırsatlar sunmaya devam ediyor. Evlerinizde boş ev dolu ev ayırt etmemeksizin önceden alacağınız randevularinizda %20 indirimle temizlik hizmeti vermektedir. Bayraklida gündelikçi temizlikçi bayan temizlik elemanları ile bugüne kadar talep ettiginiz hijyen dışı temizlik hizmetlerini unutun. Bayraklı temizlik firması olarak dezenfekte yöntemle yaptigimiz temizliğe %100 garanti veriyoruz. Ofis , büro, işyeri temizliği, tadilat sonrası temizliği de indirimlerimiz dahilindedir. Kaçırılmayacak temizlik indirimi için bize ulaşın. #temizlik #evtemizligi
 Temizliginiz bize vaktiniz size kalsın....
0544 544 18 04 / 0232 362 01 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder