6 Temmuz 2017 Perşembe

İzmir Temizlik Şirketi Fiyatları

İzmir Temizlik Şirketi nin fiyatları temizlenicek yerin (evin , ofisin , yazlığın , fabrikanın vs.) büyüklüğüne ve bulunduğu semte göre değişmektedir . İzmir Temizlik Şirketi Fiyatları ,
İzmir Temizlik Şirketi 2004 yılından beri Egem Temizlik Firması bünyesinde çalışmaktadır . Egem Temizlik Şirketi yılların verdiği tecrübe ile temizlik sektöründe en iyi ve güvenilir firma olduğunu Ege Bölgesinde akıllara kazımıştır .
İzmir Temizlik Firması olarak siz müşterilerimize en uygun fiyatlarla ev , işyeri , villa , yazlık , dublex , triblex ev temizliğini Egem Temizlik kalitesiyle sunmaktan gurur duyarız.Egem Temizlik Şirketi 10 yıldan beri temizlik hizmetleri işiyle uğraşan köklü bir firmadır. 10 yıllık tecrübemize dayanarak söylüyoruz ki temizlik işinde herkes e güvenilmez. Şaşırtacak derece de uygun fiyatlarla evinize , yazlığınıza gelip hiç bir iş yapmadan geri dönen firmalarla kıyaslanamayacak derece de ciddi bir firmayız. İşini ciddiye alan alanında uzman kişilerle çalışmakta ve son kalite teknolojik ürünlerle müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak Egem Temizlik Şirketinin amaçlarındandır.

İzmir Temizlik Şirketi nin fiyatları hakkında bilgi alıp , randevu almak için
BİZİ ARAYIN : 0232 362 1858 - 0532 513 10 99


 İzmir Temizlik Şirketi Fiyatları Karşıyaka da Temizlik Firmalarının görülmemiş ev temizlik kampanyasını sunuyoruz. Temizlik için vakit ayırmaniza, temizlik ürünleri için yüksek ücret odemenize gerek yok. Karşıyaka Ev Temizlik Şirketinden talep ettiğiniz ev temizliği, Ofis temizliği, İnşaat sonrası temizliği, dış cephe cam temizliği , tadilatli daire temizliği karşılığında koltuk yıkama işlemini % 50 indirimle gerçekleştiriyoruz. Karşıyakada temizlik personelleri günlük gündelik temizlikleriniz için adresinizdedir. Günün her saati bizi arayıp randevu alabilirsiniz. İzmir Temizlik Şirketi Fiyatları Egem Temizlik Şirketi garantisiyle profosyonel temizlik elemanlariyla temizlik hizmeti talep etmek için www.karsiyakatemizlik.gen.tr  adresimizden detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Karsiyakada ev temizliği için bizi en çok tercih edilen temizlik firması yapan ilginize teşekkür eder, Karsiyaka Temizlik Şirketi olarak tertemiz günler dileriz. . 
0232 362 01 00 / 0544 544 18 04

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder